اصل اول:
در وعدههای غذایی نباید زیاد از گوشت استفاده کرد. حبوبات و سبزیجات جایگزین خوبی برای گوشتند.
از گوشتهای کم چربی استفاده کنید.
حداقل هفتهای دوبار ماهی بخورید.
اصل دوم:
در هفته فقط یک یا دو تخم مرغ بخورید.
سفیده تخم مرغ، چربی و کلسترول ندارد، بنابراین میتوانید آن را مصرف کنید.
در غذاها وشیرینیها، زیاد از تخم مرغ استفاده نکنید.
اصل سوم:
شیر، پنیر و ماست کم چرب مصرف کنید.
اصل چهارم:
روغنهای گیاهی کاهش دهندهٔ کلسترول مصرف کنید، زیرا یک یا چند اسید چرب اشباع نشده دارند، مانند: روغن زیتون، روغن دانه انگور، روغن کنجد، روغن آفتابگردان و روغن ذرت.
زیاد شیرینی نخورید.
زیاد روغن مصرف نکنید، زیرا سرشار از کالری است.
اصل پنجم:
تا جایی که میتوانید غذای سرخ کرده نخورید.
سعی کنید غذاها را بخارپز کنید تا نیازی به استفاده از روغن نداشته باشید.
اصل ششم:
در رستوران غذاهای کم چرب سفارش دهید.
غذاهایی را امتحان کنید که در فر یا با بخار درست شده باشد.
سالادی بخورید که با سرکه و لیموترش درست شده باشد، نه با روغن و سس.
هرچقدر میخواهید سوپ بخورید.
اصل هفتم:
هموراه وزن متعادل خود را حفظ کنید.
اگر چاق هستید وزن خود را کم کنید.
با چاقی شکم مبارزه کنید.
اصل هشتم:
ورزش کنید زیرا ورزش کلسترول مفید خون را بالا برده کلسترول غیر مفید را پایین میآورد.
از فشارهای روانی فاصله بگیرید.
به اندازه کافی آب بنوشید.
سیگار نکشید.
سه وعده غذا بخورید.
نمک را فقط به مقدار نیاز بدنتان مصرف کنید.
وعدههای غذایی را متنوع کنید.
اصل نهم:
شیر و پنیر پرچرب، چیپس، روغن خرما و نارگیل، گوشت چرب و کنسرو شده، غذاهای آماده نخورید و در خوردن بستنی و شکلات افراط نکنید.
منبع:بیتوته